További Globex oldal
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Használt gépek
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Gardena EcoLine négyszögesőztető

max. 220 m2, 7-17 m
>65% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (darab):
Bruttó: 10.747 Ft
Nettó: 8.462 Ft
Cikkszám:
18920-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

NégyszögesőztetőkGardena EcoLine újrahasznosított termékek

Leírás

Négyszögesőztető a gyep egyenletes öntözéséhez
Az EcoLine Négyszögesőztető ideális 90 és 220 m² közötti téglalap alakú gyepterületek vagy ágyások egyenletes öntözésére.
 
Fenntarthatóan készült
Az EcoLine Négyszögesőztető fenntartható módon készült. A felhasznált műanyag több mint 65 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból készül. Ezenfelül az alumíniumcsövek több mint 25 százalékban újrahasznosított anyagból készülnek.
 
Esztétikusra tervezett
A négyszögesőztető megjelenése stílusos és időtlen. Tökéletesen illeszkedik kertedbe vagy a virágágyásba a visszafogott és elegáns kialakításnak köszönhetően.
 
Tartósra épített
A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően az EcoLine Négyszögesőztető minden alkatrésze tartós és masszív.
 
Az öntözési tartomány egyszerű és fokozatmentes beállítása
Az öntözési tartomány 7 és 17 méter közöttire, csúszka használatával állítható. A négyszögesőztető maximum 13 méter szélességű területet öntöz.
 
Időjárásálló
Akár hideg van odakint, akár süt a nap, az EcoLine Négyszögesőztető a fagy- és UV-védelemnek köszönhetően egész évben a kertben maradhat.
 
Gyors és okos tisztítóeszközök
Az EcoLine Négyszögesőztető kivehető beépített szűrője folyó víz alatt gyorsan tisztítható. A (mellékelt) tisztítótű a vízkőlerakódások eltávolítására használható.
 
A GARDENA EcoLine Négyszögesőztető egyenletesen és pontosan öntözi a 90 és 220 m² közötti téglalap alakú gyepeket vagy ágyásokat - pocsolyák nélkül. A mindennapi háztartási hulladékból származó, több mint 65 százalékban újrahasznosított műanyagból készült termék fenntartható megoldás a pázsit öntözésére a forró nyári napokon. Az esőztető alumíniumcsövei több mint 25 százalékban újrahasznosított anyagból készülnek. A feldolgozott fémelemek erősebbé, robusztusabbá és tartósabbá teszik a locsolót, emellett megjelenésük is stílusos. Egyszerűen helyezd az esőztetőt a gyepre a vízcsaphoz csatlakoztatott tömlővel, és nyisd meg a vizet. Ezután könnyen beállíthatod az esőztető hatótávolságát 7 és 17 méter közé. Az EcoLine Négyszögesőztető maximum 13 méter szélességben öntöz. Akár egy kis ágyást, akár az egész gyepet szeretnéd öntözni - a Négyszögesőztető mindkettőre alkalmas. Az esőztető UV- és fagyvédelemmel rendelkezik, így egész évben kint hagyhatod. A termék tartósságát alátámasztó másik kiemelkedő tulajdonság az esőztető okos és gyors tisztítóeszközei: a beépített, kivehető szűrő megakadályozza, hogy a szennyeződések eltömítsék a szórófejet. Te is eltávolíthatod és egyszerűen megtisztíthatod a vízcsap alatt. Ha a fúvókákon vízkő gyűlik össze, a mellékelt tisztítótűvel gyorsan kitisztíthatod a lyukakat. Az EcoLine Négyszögesőztető Németországban készült, és a GARDENA ötéves gyártói szavatossága garantálja a minőséget. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Olfa termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
FESTOOL Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció